Małgorzata Święcka

Author's posts

POSZUKUJEMY PRACOWNIKA

Specjalista ds. informacji i promocji PES i PS Szczególowe wymagania dotyczące stanowiska: I. Wykształcenie Warunki podstawowe: wykształcenie średnie/wyższe II. Doświadczenie zawodowe Warunki podstawowe: roczne doświadczenie na stanowisku związanym z promocją, w tym: obsługi mediów społecznościowych oraz strony internetowej, tworzenia tekstów i obróbki zdjęć. III. Wiedza i kompetencje umiejętność obsługi programów graficznych oraz aplikacji  canva, umiejętność czytelnego …

Kontynuuj czytanie

Zapraszamy do udziału w projekcie, w którym jesteśmy partnerem. SENIOR +

Stowarzyszenie „Perspektywa” razem z Gminnym Ośrodkiem Pomocy Społecznej w Miłoradzu i Środowiskowym Domem Samopomocy w Kończewicach w 2021r. będzie realizatorem Programu Operacyjnego Pomoc Żywieniowa we współpracy z Bankiem Żywności z Rukosina!

Zapytanie Ofertowe- catering na szkolenia jednodniowe

MAMY ZWYCIĘZCĘ NA REALIZACJĘ USŁUGI SZKOLENIOWE Zapytanie ofertowe 19/NOWES/2020

Business Thinking Iga Kopeć, GDYNIA- GRATULUJEMY

Przedłużamy termin składania ofert na USŁUGI SZKOLENIOWE Zapytanie ofertowe 19/NOWES/2020 do 24.09.2020r. godz 15.00

Zapytanie ofertowe 21/NOWES/2020 dotyczące zamówienia noclegu z wyżywieniem na szkolenia wyjazdowe.

ZAPYTANIE OFERTOWE 19/NOWES/2020 USŁUGI SZKOLENIOWE

NASZE MINIMUM INFORMACJI DLA WAS, PO TO ABYŚCIE DO NAS PRZYSZLI I WZIELI MAXIMUM INFORMACJI I KOMPLEKSOWOŚCI WSPARCIA- Nadwiślański Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej!

Zapytanie ofertowe 18/NOWES/2020 dotyczące zamówienia druku materiałów przewidzianych Kampanią Marketingową dla Nadwiślańskiego Ośrodka Wsparcia Ekonomii Społecznej.

Zwyciężyła: PR & Media Nadia Jóźwiak